Tarinamme

Gopala on luonnolliseen ja onnelliseen elämäntapaan pyrkivän perheen pikkubisnes, jossa tavoitteena ei ole voittojen optimointi tai toiminnan laajentaminen, vaan ansaita riittävästi tuloja elämisen menojen kattamiseksi. Järjestämme maatilallamme erilaisia kursseja, tapahtumia ja festivaaleja, joissa perehdytään mm. omavaraisuuden eri aspekteihin ja luontaisen elämän etuihin.Image
GOPALAN PÄÄMAJA

Image
PERHEPOTRETTI

Image
METSÄMANSIKOITA PESIEN ÄÄRELLÄ

Mikä ihmeen Gopala?


Joskus markkinoilla meiltä kysytään mistä nimemme tulee. Gopala on muinaista sanskritin kieltä, ja kuten vanhoilla kielillä on tapana, se on merkitykseltään monisyinen. "Go" tarkoittaa kolmea asiaa: maata, aisteja ja lehmiä. Valmistamamme herkut ilahduttavat aisteja, maasta kasvaa kukkia ja kukista mehiläiset keräävät hunajaa, ja ilman lehmiä ei olisi kermatoffeeta. Loppuosa: ”pala” tarkoittaa ystävää, eli ”Gopala" on luonnon ystävä, aistien ilahduttaja ja lehmien hyväntoivoja.


Image
KASVIMAAN HOITOA

Image
KEHIEN TARKASTUSTA

Image
MARKKINOILLA

Image

Kierrämme vuoden aikana markkinoilla ja tapahtumissa esittelemässä ja myymässä tuotteitamme.


Seuraa meitä facebookissa, niin tiedät miltä markkinoilta meidät seuraavan kerran löydät! Kesällä emme mehiläisten ja kasvimaan hoidon vuokse ehdi markkinoille, mutta syksystä jouluun on varsinainen sesonkimme. Joulun jälkeen alkaa meidän "kesäloma", silloin tahti vähän hidastuu ja ehtii hieman hengähtämään.